Tilbagebetalings politik

Hos Pill Pack Online Pharmacy er vores topprioriteter kundesikkerhed og -tilfredshed. Vi tager kundekommentarer og -klager ekstremt alvorligt og vil altid gøre alt, hvad der står i vores magt for at gøre enhver negativ oplevelse rigtig. Det skal bemærkes, at Pill Pack Online Pharmacy ikke tilbyder refusion. På grund af arten af ​​vores branche og betalingssystemer er vi ikke i stand til at tilbyde tilbagebetaling af midler, når de først er blevet accepteret af Pill Pack Online Pharmacy. Hvis vi fastslår, at vi har lavet en fejl, eller det produkt, vi sendte dig, er defekt, vil vi med glæde tilbyde dig en butikskredit eller et erstatningsprodukt.
 
Hos Pill Pack Online Pharmacy står vi bag kvaliteten af ​​vores produkter og vil aldrig sende et produkt, som vi mener er ringere. Hvis du af en eller anden grund modtager et produkt, der er defekt, bedes du give os besked inden for 7 dage, så vi kan undersøge det med det samme. Hver klage vil blive gennemgået af vores ledelsesteam, og et kredit- eller erstatningsprodukt vil blive givet, når det er relevant. Erstatningsprodukter sendes kun i tilfælde af defekte varer. Pill Pack Online Pharmacy forbeholder sig retten til at bestemme den passende kompensation (kredit eller erstatning) fra sag til sag.
 
Alle vores pakker afsendes via de hurtigste leveringsmidler, der er tilgængelige i dit område. I tilfælde af at en pakke forsvinder, vil vi gøre vores bedste for at rette op på situationen med dem, og vi vil iværksætte en undersøgelse. Eventuelle kreditter for mistede eller manglende pakker vil blive administreret fra sag til sag, og Pill Pack Online Pharmacy forbeholder sig retten til at nægte at give en kredit i tilfælde af, at en pakke mistes eller bliver stjålet.