Forsendelsespolitik

Her hos Pill Pack Online Pharmacy forstår vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi sender dine køb diskret. Vi sender alle ordrer i almindelige papkasser, intet at mærke hash eller lignende ting. Vores forsendelsesetiketter siger ikke Terra, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at vores pakker er diskrete. Vores pakker sendes til dig i en almindelig hvid æske, pakket ind i en generisk postpose. Ingen steder på ydersiden af ​​din pakke vil du se ordene “Pill Pack Online Pharmacy.” Vi sender ikke til nogen under 19 år. Pill Pack Online Pharmacy forbeholder sig retten til at tilføje et signaturkrav til enhver ordre efter vores skøn af sikkerhedsmæssige årsager. Dette er for at forhindre svindel og mindreårige ordrer. Vi er meget seriøse med at forhindre ulovlige ordrer. Vi kan ikke garantere ankomstdatoer eller tidspunkter. Selvom vi gør vores bedste for at forhindre forsinkelser, kan ordrer blive tilbageholdt på grund af uforudsete omstændigheder. Vi sender alle produkter fra USA til hvor som helst i Europa og verden. Forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af tidspunkter og forsendelsesdestination. Gratis forsendelse tilbydes på ordrer over $250.
 
FORSENDELSESTIDER OG FORSENDELSESHASTIGHED
 
Bemærk venligst, at forsendelsestiden ikke inkluderer behandlingstiden for pakning og oprettelse af ordrer. Når din ordre er afgivet, arbejder vores forsendelsesteam hårdt på at få den ordre pakket og sendt til dig. Ordrer afsendes normalt inden for 12-48 timer efter afgivelse. I sjældne tilfælde af helligdage eller særlige udsalg kan sagsbehandlingstiden være mellem 3-5 dage. Ordrer sendes ikke i weekenden og pakkes ikke på helligdage og andre tilfælde, hvor postvæsenet er lukket. Forsendelsestider garanterer ikke pakkens ankomstdato.
Alle vores pakker afsendes via det hurtigste Diskrete forsendelsesbureau, der er tilgængeligt i dit område. Sporingslabels sendes ud via e-mail, når pakken er afhentet på posthuset. Du vil ikke modtage en e-mail med et sporingsnummer, før din pakke er blevet behandlet, pakket og mærket til afhentning af postvæsenet.